Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Vind en reunion

Download appen "Mit Efterskoleår" og deltag i konkurrencen om en reunion-fest til en værdi af 20.000 kroner for hele din efterskole. Gå til www.mitefterskoleaar.dk for at downloade appen.

I appen kan du:
Send Flaskepost til dine efterskolevenner. Når skoleåret er ved at være slut, kan du med appen sende en lydbesked med ”flaskepost” til dine efterskolevenner, som de først kan lytte til den 20. september, hvor tidligere elever i hele landet vil modtage flaskepost fra deres efterskolevenner og blive mindet om efterskolens fællesskab og jeres stærke venskab.

Send Shout Out til din skole. I juni kan du via appen give din skole et shout out. Fortæl, hvad din efterskole har forberedt dig på, og lad din skole dele din lydbesked på Facebook. Skolerne vil få tilsendt et link, så de fra starten af september kan dele de shoutouts de har modtaget.

Gem månedens højdepunkter (denne funktion kommer til august). Var det kanoturen eller cafe-aften, der var det fedeste denne måned? Fasthold minderne, så oplevelsen varer længere.

Vinderen bliver trukket blandt de efterskoler, hvor mindst 75% af eleverne fra årgang 2016-17 inden 1. august har downloadet appen og oprettet en profil.

Vinderskolen bliver offentliggjort 20. september.

Billede om konkurrencen til deling på Facebook (klik for stort billede)

Vind en efterskole reunion